Kontakt

Kontakta oss gärna!

Är du mellan 15 och 25 år och vill lära dig mer om privatekonomi? Välkommen att kontakta oss för att höra om när vi har nästa utbildning inom privatekonomi!

Är du mellan 15 och 25 år och hamnat i en svår ekonomisk situation? Välkommen att kontakta oss eller kom in till Mötesplats Otto för rådgivning. Vi kanske inte kan allt men tillsammans kanske vi kan hitta svaren eller rätt ställe att gå till.

Representerar du en aktör och är intresserad av samarbete? Hör gärna av dig så pratar vi mer! Vi är alltid öppna och peppade på samarbeten för att tillsammans arbeta mot ekonomisk utsatthet bland unga vuxna!

Besök oss

Address:

Mötesplats Otto
Föreningarnas hus
Ystadvägen 44
21445 Malmö

Telefon:

0760485505

Skriv till oss

Email:

Sadeq Hassani
Sadeq jobbar på Mötesplats Otto tre dagar i veckan och hjälper dig gärna med frågor eller om du behöver stöd. På onsdagar kan han följa med till Malmö stads budget- och skuldrådgivare om du vill ha sällskap eller behöver tolkning till dari.
Email: sadeq.hassani@ensamkommandesforbund.se
Facebookprofil

Linus Kullving
Linus jobbar också med projektet men är inte lika ofta på Mötesplats Otto just nu. Men han hjälper gärna till vid frågor om projektet eller om du behöver stöd. Representerar du en aktör som är peppad på samarbete får du gärna kontakta Linus!

Email: linus.kullving@.ensamkommandesforbund.se
Facebookprofil

B

Läs mer om Ensamkommandes förbund & vår
Mötesplats Otto

Translate »
Rulla till toppen